20 март – Международен ден приказката и разказвача

20 март – Международен ден приказката и разказвача

Подкастът „Златните приказки“ съживява любими творби

Честит Ден на детската приказка! Макар и не много популярен, празникът събира разказвачи от цял свят, за да бъдат слушани от малки и големи. Мотото тази година е „Заедно можем“. По случай този празничен повод подкастът „Златните приказки“ се превърна в магичен микс от гласовете на детството!

Зад него стои Диляна Атанасова – смела майка, която работи от вкъщи с малко дете, озвучител и рекламен специалист. Нарича себе си „сърцатият подкастър“.

В рамките на близо две седмици подкастът „Златните приказки“ се обогатява с нови епизоди, прочетени по емоционален и въздействащ начин. Артистите Василка Сугарева, Момчил Степанов, Христина Ибришимовa, Николай Николов и Татяна Захова са само малка част от гостите в приказния подкаст. Изненадата, с която започна поредицата бяха 6 талантливи деца, които четат за малките слушатели.

Предстои да се включат актьори от Младежки театър „Николай Бинев“ и артистът Симеон Владов. Ако обичате да слушате приказки, заедно с децата си, отбележете днешния ден с приказки като „Новите дрехи на царя“, „Майчина сълза“, „Храбрият шивач“ и още много други в подкаста от тук.

Приятно слушане!

Петя Петкова-Пенчева

Намерете ме и в Инастраграм @petyatalks

Previous post Отказ от сън при двегодишните – полезни практики от Катя Ушева
Mother and daughter at the park Next post Да възпитаваме, като зачитаме детето като личност – интервю с психолога Милена Николаева
Close